divendres, 22 de maig del 2015

Editor de vídeo de Youtube

En aquesta activitat hem utilitzat el editor de vídeo que té el Youtube ja que és online i gratuït. Et permet penjar vídeos ja creats i afegir música,textos o efectes, o pots crear un vídeo. En el nostre cas, hem creat diferents vídeos, a partir dels vídeos de creative commons, la música que et donava, i hem après també a posar textos, efectes i sons. Pots anar a l'editor clicant aquí.  


Tasca 1: filtres i efectes: 
En aquesta tasca hem treballat els efectes i com editar els vídeos.


Tasca 2:  Trancisions
A la segona tasca s'havia de posar trancisions a un vídeo que constava de 5 fragments de vídeos de creative commons editats.


Tasca 3: Títols
Aquesta tasca consistia en fer un vídeo de 4 fragments, i a continuació afegir-li text qu estiguès relacionat amb cada fragment.

Tasca 4:Sons
En aquesta activitat s'havia de crear un vídeo amb la durada aproximada d'un minut i afegir sons.


Tasca 5: talls d'imatges
Per acabar, s'havia de crear un vídeo amb diferents fragments i retallar-los de manera que quedessin bé, i afegir-hi efectes, sons,i transicions. 






















Taca 6:


Aquesta tasca consistia en realitzar un projecte en parelles, en el qual s'havia de fer una presentació. Jo ho vaig fer amb la meva companya Bruna.

En el vídeo, hem afegit fotos i vídeos nostres, i finalment hem posat la música, els textos, i altres detalls. Ens ha costat una mica alhora de penjar els fragments de vídeo parlant, però al final hem solucionat tots els problemes.

dilluns, 18 de maig del 2015

Video Itàlia




En aquest projecte, hem creat dos vídeos sobre viatge a Itàlia. Ho hem fet amb dos pàgines webs:

  • Animoto: és una aplicació online que et permet crear les teves pròpies presentacions en vídeo a partir de les fotos o música que tu vulguis. Pots anar a la pàgina web clican aquí. Per començar, he creat una dins la meva carpeta que hi ha a la T on he anat guardant les fotos que volia posar al vídeo. Un cop ja tenia totes les fotos he anat a la pàgina web d'Animoto i m'he registat i he creat i editat un nou vídeo. 

  • Photopeach: és una aplicació semblant a Animoto però una mica més senzilla. En primer lloc em vaig registrar a la pàgina web i em vaig crear una compte, i a continuació vaig anar penjant les fotos que havia triat, i finalment vaig copiar el codi HTML per així poder-lo penjar.
Itàlia 2015 on PhotoPeach

dilluns, 11 de maig del 2015

Prototip App inventor


En aquest projecte he fet un recull d'informació del projecte de la creació d'una aplicació a traves del google drive, i tot seguit he exportat el document a format PDF i l'he penjat a Calaméo que és una pàgina web que et permet fer publicacions interactives i revistes a partir d'un arxiu PDF. Un programa similar al Calaméo seria el Issu.