dimarts, 17 de febrer del 2015

App inventor

 L'app inevntor és un entorn integrat de desenvolupament online que s'utilitza per crear aplicacions mòbils per el sistema operatiu Android. És gratuït i es pot descarregar fàcilment de la web .Les aplicacions fruit d'App Inventor són simples i que permeten cobrir un gran nombre de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.

Enllaç de descarrega: http://appinventor.mit.edu/explore/



HELLO PUR: 

Aquesta va ser la primera app que vam fer. Consisteix en una imatge d'un gat, i quan cliques a sobre sona el soroll que fa un gat. Per començar, s'ha de crear un "button" en el qual afagirem la imatge del gat. Desprès posem un "label" i li posem com a text "pet the kitty!" i anem a la carpeta media i afegim el so. Per acabar, el personalitze4m al nostre gust.




PAINT POT:
 La segona app que he fet tracta de una imatge la qual la pots pintar amb diferents color i gruixos i borrar-ho. En aquest cas, és una imatge d'un gat, i els colors són el blau, el verd i el vermell. No vaig tenir gaires dificultats, ja que és bastant senzill. He afegit dos colors i he canviat la imatge per la d'un gos.





MOLEMASH:
Aquesta app és un joc que consisteix en un animal que es va movent per la pantalla i tu has d'intentar tocar-lo per aixi pujar la puntuació. Va ser més fàcil de fer que les anteriors aplicacions. He fet alguns canvis en els colors.






PONG:
Per acabar, he creat el pong. És una app que tracta d'una pilota que no pot tocar al terra, i per evitar-ho has de moure una barra. Va ser la més complicada de fer ja que era la que era més dicícil de programar. Per personalitzar-ho vaig canviar els colors.



Valoració: M'ha agrada ttreballar amb l'app inventor ja que he pogut aprendre més sobre les apps i he après a programar. Ho he trobat molt interessant, tot i que de vegades era difícil.